Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2013 10:22 - Отново никой не пита астролозите. Нищо чудно, че това е кабинет на хаоса.
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 30252 Коментари: 20 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Кабинетът на хаоса, емоциите и благотворителността.

 

Силва Дончева 2013г © www.astrolog.tk

 

Пред служебното правителство, което беше обявено на 12 март малко след 16.00ч и встъпило в длъжност малко след 10.00 часа на 13 март предстои нелеко съществуване.

         То идва на власт в най-изискващия знак от зодиака – знака на Риби в декада на Скорпион. Знакът на Риби има някои особености, тъй като е последен знак  и слага точка на един цикъл като плаща и сметката:

1.Винаги ги заплашва самота и изолация. Те винаги са забавени в действията и леко объркани. При Риби нищо не става бързо. Има опасност да се оплетат в хаос. При встъпването на правителството четири планети се намират в Риби и съответно в опозиция на най-подредения знак – Дева. Това вече е знак за внимание.

2.Риби винаги са свързани с потайното и задкулисното, могат да потънат в илюзии и самоилюзии. В този смисъл те ръководят тайните организации, тайните ложи, затворените общества, тайните служби /особено декадата на Скорпион/ и психологията и психиатрията като науки. Това правителство ще се сблъска с много тайни, с много задкулисие, самото то носи идеята за неизвестното и мистичното. Ще има тенденция всичко да потъне в емоции, нови действия и идеи и чисто психологически въздействия.

3. Риби винаги са свързани с жертвата, с благотворителността. Ще има такава тенденция в действията на правителството. Ще се обърне внимание на бедните /Риби управлява най-ниските сфери на обществото, мизерстващите, болните и психично неуравновесени хора, както и тези които имат отношение към тях; лекарите, психиатрите, социалните работници/ С една дума ще има много занимание с медицина, социални мерки и благотворителност.

         За съжаление правителството се избира в период на т.нар ретрограден Меркурий, който и без това е много слаб в Риби. Това още повече обърква ситуацията. При тези си положения планетата на комуникациите и интелекта създава хаос в общуването. При такива аспекти хората си говорят, но сякаш на различни езици и определено не се разбират. Има неяснота в обстановката, могат да изчезнат и да се загубят документи, да се отлагат и разводняват срещи, да се кажат неща, които са подвеждащи, манипулативни и неверни. Решения ще се вземат по скоро интуитивно, отколкото чисто логически. Ако това беше хороскоп на човек, то той би бил много разсеян, неуравновесен, объркан, забравящ и с почти невъзможност да взема конкретни решения. Целият му живот ще бъде една трескава промяна на настроения и решения, както и непрестанен стремеж към новото и необикновеното, чрез бурни емоции и странно поведение.  

Изгряващият знак сутринта по време на встъпването в длъжност е – Близнаци /знакът на Меркурий/ с Юпитер в непосредствена близост до асцендента. Това още повече засилва хаоса, тъй като самите Близнаци са двоен, нестабилен и въздушен знак. На всичко отгоре  Юпитер и Меркурий са в квадрат от двата нестабилни знака – Близнаци и Риби. Този факт означава лъжа, лицемерие, обърканост и липса на здрава комуникация. Юпитер в лош аспект с Меркурий означава изхвърляне, раздуване на думите, хвалене и безкрайно говорене.

         Президентът обяви самият кабинет малко след 16.00ч на 12 май, когато Слънцето и многото планети в Риби бяха в осми дом – домът на Скорпион, тайната и смъртта. Можеше да избере друг час.

         Хубавото в звездната карта на 13.март е позицията на Марс и Уран в Овен, което дарява правителството с огромна енергия и безкрайно нови идеи. Те ще тласкат нещата към обновяване и нови съюзи. Те ще се сформират в края на март и след 10 април. Тогава ще намалее донакъде и объркването, защото и Меркурий ще е вече в знака на Овен. Това обаче няма как да обърне 100% основните тенденции към хаос и объркване, при които започва работа кабинетът.

         Има и една друга опасност. При съставяне на правителството доброто разположение на Марс и Уран е свързано и финишира с присъствието на Луната също в Овен. Това дава основание да се счита, че новите съюзи, групи и формации ще са много емоционални, свързани с широки маси хора, с висока публичност, с участие на жени, но същевременно и с голяма нестабилност и променчивост. Поради квадрата на Луната в Овен с Плутон в Козирог при сключването на тези нови съюзи ще се разрушат и отменят стари договори, съюзи и споразумения. Това ще се случва в края на март и след 10 април 2013г.

         Ще има постоянни промени и в самия служебен кабинет. 

         Сатурн, който управлява изпълнителната власт е в знака на Скорпион, ниско долу в шести дом. Това показва, че властта на практика ще се осъществява от средния кадър на администрацията. Това донякъде ще стабилизира ситуацията, но само по себе си е слаба позиция. Освен това, намирайки се в знака на Скорпион, Сатурн като свързан с властта препотвърждава влиянието на тайни организации, разузнавателни служби и на самата мафия/Скорпион е нейният знак/. Така се оформя една доста объркана ситуация, една много мътна вода, в която ще има разтакаване, психотерапевтични мерки, благотворителност и невидим, оптимистичен хаос; нови съюзи и ситуации, под натиска на масите и спонтанните емоции и невидимото управление на службите и олигарсите чрез средния кадър на държавната администрация – /Сатурн в Скорпион в шести дом/, подкрепящ Мекурий в Риби.

         С една дума имаме си правителство на благотворителността и емоциите. Да им дадем възможност да работят.

 

Силва Дончева 2013г © www.astrolog.tk








Гласувай:
8


Вълнообразно


1. podvodni - Подводни
13.03.2013 11:10
Силве, питали са астролозите, или по-точно, астролозите са в основата на определяне на часовете и дните за последните събития.
цитирай
2. ddiaries - добре, че са само 2 месеца на власт
13.03.2013 16:22
аз лично- нищо не очаквам от тях..
цитирай
3. svilen75 - Да определяме съдбата на България ...
13.03.2013 17:00
Да определяме съдбата на България според разположението звездите и халюцинациите на разни шамани-астролози ... Само това остава и съвсем ще я втасаме.
Какво, да чакаме най-доброто време според наталните карти и тогава да правим протести, тогава да сменяме правителство ...
Боже, боже, слез и си прибери вересиите ...
цитирай
4. anri - Астролог = шарлатанин
13.03.2013 17:52
Интересно ми е когато вече родителите могат да избират дата на раждане, как определяте зодията на детето???
Значи с цезарово сечение мога да определя зодията на детето си???
Е как тогава звездите ще му влияят??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Астролози = ШАРЛАТАНИ
цитирай
5. horoskopche - Интересно ми е когато вече родит...
13.03.2013 17:59
anri написа:
Интересно ми е когато вече родителите могат да избират дата на раждане, как определяте зодията на детето???
Значи с цезарово сечение мога да определя зодията на детето си???
Е как тогава звездите ще му влияят??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Астролози = ШАРЛАТАНИ


Чрез секцио можете да определите деня на раждане, не и месеца, за да сменяте зодиакални знаци. Понякога, когато има гранични дати, е възможно да се избере зодията, но е хубаво да се посъветвате с астролог, преди да предопределите лоша звездна конфигурация за детето си. Вярвате или не вярвате, планетите въздействат и ще продължат да действат, дори да сте скептично настроени.
цитирай
6. horoskopche - Да определяме съдбата на България ...
13.03.2013 18:03
svilen75 написа:
Да определяме съдбата на България според разположението звездите и халюцинациите на разни шамани-астролози ... Само това остава и съвсем ще я втасаме.
Какво, да чакаме най-доброто време според наталните карти и тогава да правим протести, тогава да сменяме правителство ...
Боже, боже, слез и си прибери вересиите ...


Всеки е свободен да мисли и да действа, както сметне за добре. Истината е, че всичко това, което се случи, беше предопределено с датата на съставяне на правителството на ГЕРБ още през 2009-а година.
Съгласен съм със статията на Силва Дончева, аз мисля същото и не вярвам служебното правителство да действа само 2 месеца, защото на 12 май е малко вероятно България да избере нов кабинет.
цитирай
7. psih - ..
13.03.2013 18:26
Астрологията е псевдонаука. То остава и политиката да се води чрез подобни измислици.
цитирай
8. apostapostoloff - Ааааа, питат ги, питат ги!
13.03.2013 18:28
Плевнелиев се консултира с мен надълго и нашироко преди съставянето на кабинета и ми плати за консултацията цели 40 000 лева. Евала му правя!
цитирай
9. podvodni - Подводни
13.03.2013 19:08
И понеже има някакви люде дето се мъчат да отричан нещо което не познават, ще им направя едно предизвикателство.
Какво ще бъде отрочето на Кейт и Уйлям ?
Аз залагам на момиче!
А кога ще бъде родено?
Залагам на 18.07.2013 година.
цитирай
10. kostadin - Плевнелиев се консултира с мен н...
13.03.2013 21:04
apostapostoloff написа:
Плевнелиев се консултира с мен надълго и нашироко преди съставянето на кабинета и ми плати за консултацията цели 40 000 лева. Евала му правя!


Минал си се.
цитирай
11. silvaantonydon - Да определяме съдбата на България ...
13.03.2013 21:09
[quote=svilen75]Да определяме съдбата на България според разположението звездите и халюцинациите на разни шамани-астролози ...

Всеки загубил вяра в Бога по принцип си е аут..., може да протестира колкото си иска. Промяната може да бъде само вътрешна, на самия човек, ако чака на държавата, ще има доста да чака.
цитирай
12. silvaantonydon - Интересно ми е когато вече родит...
13.03.2013 21:11
[quote=anri]Интересно ми е когато вече родителите могат да избират дата на раждане, как определяте зодията на детето???
...

Много просто, ще се определи в зависимост от хороскопа, в момента на раждане на детето Ви. Ако сте съгласен да поемете отоворността....?!
цитирай
13. silvaantonydon - Астрологията е псевдонаука. То ...
13.03.2013 21:14
psih написа:
Астрологията е псевдонаука. То остава и политиката да се води чрез подобни измислици.


До кава степен познавате астрологията не знам. Аз мога да разбера Вашето незнание, но Вие едва ли можете да разберете това, което аз знам по въпроса. Вие разбирате ли също например от квантова физика или от строежа на ядрото на Земята. Аз не разбирам, но от тук не следва, че отричам тези науки. Днесшният свят е много по-специализиран от елементарни познания по който и да е предмет.
цитирай
14. kaizer - Плевнелиев се консултира с мен н...
13.03.2013 21:25
apostapostoloff написа:
Плевнелиев се консултира с мен надълго и нашироко преди съставянето на кабинета и ми плати за консултацията цели 40 000 лева. Евала му правя!

Бягай тогава Апостолофф да се лекуваш.
цитирай
15. kostadin - Да определяме съдбата на България ...
13.03.2013 21:54
svilen75 написа:
Да определяме съдбата на България според разположението звездите и халюцинациите на разни шамани-астролози ... Само това остава и съвсем ще я втасаме.
Какво, да чакаме най-доброто време според наталните карти и тогава да правим протести, тогава да сменяме правителство ...
Боже, боже, слез и си прибери вересиите ...

Как не си се замислял ,защо ли още съществуват астролозите и астрологията-Явно Господ ги покровителствува.Няма нещо ,което да не е дело на Бога!
цитирай
16. apostapostoloff - kostadinчо, гледай и ти така да се
14.03.2013 02:25
минаваш!

Пък и kaizer да взима поука от мен. Така най- сетне ще събере пари за лечение. Той, мършалякът, отдавна е болен, блъска се из Германията за жълти стотинки, ама нали си е един некадърен простак, така и не можа да събере пари за лечение на тежкото си душевно заболяване. Само за сведение: момчето е педофил- хомосексуалист, който страда от раздвоение на личността, известно като параноидна шизофрения.
цитирай
17. apostapostoloff - Аз пък, terca, не съм учтив. Особено с мърши като теб.
14.03.2013 05:39
Затова ще ти кажа да си гледаш работата, простако малоумен, и да не си подлагаш пършивия гъз там, където големите си мерят куровете. Че ще ти го разцепят.

Идиотче, кой ще седне да прави БЕЗПЛАТНО хороскоп на някакъв анонимен лайнар от тълпата, бе? Точно така- колкото и да се правиш на велик, ти си и си оставаш едно анонимно лайнарче от циганската махала на Европа. А законовите проблеми си ги заври пак там- в пършивия дирник!
цитирай
18. domenika21 - Едно не мога да разбера, защо хора ...
17.03.2013 20:01
Едно не мога да разбера, защо хора които нищо не разбират и се дразнят от астрологията четат астрологически статии , че и ги коментират на всичкото отгоре.
Щом не "вярвате" в астрология, /а тя си съществува и се проявява без да се интересува от вашата вяра/, не четете подобна литеретура. И ако обичате спестете ни неуместните си коментари.
Силва, благодаря ти за хубавата статия. Както винаги ме впечатляваш с високия си професионализъм, изчерпателност и задълбоченост.
цитирай
19. silvaantonydon - май съвсем скоро ще ти се наложи това ...
18.03.2013 00:43
[quote=terca]май съвсем скоро ще ти се наложи това да ми го кажеш в очите.
Да те видя тогава колко си нафукан!
....

Моля уважаемите читатели да не използват блога ми за място, където да се обиждат и заканват един другиму!
Благодаря Ви предварително за спазване на тази ми молба!
цитирай
20. kostadin - минаваш! Пък и kaizer да взима ...
25.03.2013 12:14
apostapostoloff написа:
минаваш!

Пък и kaizer да взима поука от мен. Така най- сетне ще събере пари за лечение. Той, мършалякът, отдавна е болен, блъска се из Германията за жълти стотинки, ама нали си е един некадърен простак, така и не можа да събере пари за лечение на тежкото си душевно заболяване. Само за сведение: момчето е педофил- хомосексуалист, който страда от раздвоение на личността, известно като параноидна шизофрения.


Ако беше апостол ,щеше да подходиш професионално и да се поразмислиш, защо съм го написъл.
Не е професинално да се говорят такива работи в блог.бг.
Елементарно е и най- кьоравият астролог да прецени ,че на Плевнята и на новият ни мин. председател е дадено да достигнат до високо положение в общественият живот.Много по- важно е да им се покаже ,какво следва от този обществен товар.Както и да е.От действията им личи ,че астрологията, изобщо не им е повлияла.Може и да не са питали,но за тези пари чичо астролог не им е казал нищо съществено.Друг ги води тези хора за носовете.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1974933
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019